Sesam

Markedshallens fyrtårn for sundhed

Hos SESAM laver de mad, der nærer både krop og sjæl. Hos dem smelter hver bid sammen i friskhed, sundhed og kulinarisk kunst.

Fra de lokalt indkøbte råvarer til de omhyggeligt tilberedte retter, er hver detalje hos SESAM tænkt for at give en oplevelse, der er både æstetisk tiltalende og ernæringsmæssigt fuldendt.

Se mere:

Sundt mad i Aarhus

Når du besøger Aarhus Ø, er et stop ved Sesam i Markedshallen Nicolinehus næsten en nødvendighed. Sesam er din ultimative destination for sund mad, der forener smag, friskhed og næring på fornemmeste vis. Uanset om du er på udkig efter en hurtig frokost eller en afslappende middag, har Sesam noget for enhver smag.

 

Menuen hos Sesam byder på et væld af sunde retter, der er lavet med friske råvarer og en stor portion kærlighed. Fra lækre sandwiches til nærende bowls og friskpressede juicer – hver bid er en hyldest til sundhed og velsmag. Deres dedikation til kvalitet og sundhed skinner igennem i hver eneste ret, og deres venlige personale står altid klar til at give dig en fantastisk madoplevelse.

 

Besøg Sesam og lad dig inspirere af deres kreative og næringsrige retter, som vil efterlade dig mæt, glad og fuld af energi.

 

Poke bowls – Sundhed i en skål

En af Sesams mest populære retter er deres poke bowls. Disse skåle er fyldt med farverige ingredienser som frisk fisk, ris, grøntsager og smagfulde dressinger. De tilbyder en alsidig og nærende spiseoplevelse, som gør dem til en favorit hos mange besøgende.

 

Sesams poke bowls er ikke kun visuelt tiltalende, men også utroligt sunde. Hver skål er sammensat med fokus på friske råvarer og næringsrige ingredienser, der sikrer, at du får et balanceret og tilfredsstillende måltid. Uanset om du er på udkig efter en let frokost eller en sund middag, er Sesam det oplagte valg.

Fokus på bæredygtighed og lokale råvarer

Sesam lægger stor vægt på bæredygtighed og brugen af lokale råvarer, som er fundamentet i deres køkken. De sigter mod at anvende bæredygtige ingredienser for at højne kvaliteten af deres retter og reducere deres miljømæssige påvirkning. Dette engagement betyder, at hver bid ikke kun smager fantastisk, men også giver en god følelse.

 

Ved at vælge lokale råvarer støtter Sesam det lokale samfund og sikrer friskere og mere smagfulde måltider. Dette gør Sesam til et ideelt valg for dem, der ønsker at nyde velsmagende mad med en ren samvittighed.

 

Dit go-to sted for sund mad

Hvis du leder efter sund mad i Aarhus, der kombinerer friskhed, smag og bæredygtighed, er Sesam dit go-to valg. Uanset om du er til sandwiches, poke bowls eller juices, vil du finde noget, der opfylder dine behov hos Sesam i Markedshallen Nicolinehus. Deres engagement i kvalitet og nyskabelse gør dem til et bemærkelsesværdigt stop på din kulinariske rejse gennem Aarhus. 

 

Besøg Sesam og oplev deres lækre, sunde retter, der både tilfredsstiller smagsløgene og samvittigheden.

Madaktører