Aarhus Festuge 2024 i Markedshallen: Rosé, underholdning og kreativitet

web_web_Nicolinehus_RAIS1359

Aarhus Festuge 2024 er en af årets mest ventede kulturelle begivenheder, og hos Markedshallen står vi også klar til at blive et samlingspunkt for både festlige og kreative oplevelser. Som en central del af Aarhus Ø’s livlige miljø vil Markedshallen under festugen være fyldt med aktiviteter og events for alle aldersgrupper. Temaet for ugen i Markedshallen er en forfriskende kombination af rosé, kreativitet og underholdning, der sikrer, at alle besøgende får en oplevelse udover det sædvanlige.

 

Markedshallen byder på et væld af events, hvor der er fokus på alt fra live musik og kunsthåndværk til familievenlige workshops og sociale arrangementer. Hele ugen kan du også nyde 25% rabat på alle rosévine i baren, hvor priserne starter fra blot 35kr per glas. Uanset om du ønsker at fordybe dig i kreative workshops, lytte til skøn musik eller bare slappe af med et glas rosé i hånden, er Markedshallen det ideelle sted at være under Aarhus Festuge 2024.

Festuge med Rosébar

Rosébaren i Markedshallen er festugens absolutte højdepunkt for alle roséelskere. Under Aarhus Festuge 2024 kan du nyde den unikke stemning i hallen, hvor rosé flyder i rigelige mængder til fantastiske priser. Med 25% rabat på alle rosévine hele ugen kan du få et glas rosé fra kun 35kr – perfekt til at køle ned efter en dag fuld af festugeaktiviteter.

 

Baren bliver omdrejningspunktet for en festlig atmosfære, hvor du kan mødes med venner, slappe af og nyde byens liv og glade dage. Mens du nyder din rosé, kan du også deltage i ugens mange events i Markedshallen – fra sjove bankospil og kreative workshops til livemusik og familievenlige arrangementer. Rosébaren er derfor ikke kun et sted for at nyde en drink, men også for at blive en del af festugens summende energi og hygge.

Programmet for Aarhus Festuge i Markedshallen

Aarhus Festuge i Markedshallen byder på en mangfoldig række af spændende aktiviteter og arrangementer, der sikrer, at der er noget for enhver smag. Uanset om du er til livemusik, kreative workshops, sjove familiesammenkomster eller bare ønsker at nyde en dejlig dag med venner og familie, har Markedshallen det hele. Fra Ø-Markeder til strikkeklubber, quizaftener og børnevenlige events er ugen fyldt med oplevelser, der bringer festlighederne helt tæt på dig. Herunder kan du læse om de events, som finder sted i Markedshallen under Aarhus Festuge.

Søndag 1. september: Sommerens Ø-Marked og Lav-selv-Frisbee Børneworkshop

Søndag den 1. september bliver en livlig dag i Markedshallen, hvor Sommerens Ø-Marked fylder hallen med lokale boder og en hyggelig atmosfære. Her kan du gå på opdagelse blandt håndlavede produkter, unikke loppefund og spændende delikatesser, mens du støtter lokale iværksættere. Det er en perfekt mulighed for at finde unikke skatte og samtidig nyde den afslappede stemning, som kun et marked kan skabe.

 

Dagens oplevelse bliver endnu bedre med livemusik fra jazzbandet De 4 Maver, der fylder rummet med bløde jazztoner og bidrager til en stemningsfuld baggrund for både shopping og hygge. Musikken skaber en helt særlig atmosfære, der gør denne dag i Markedshallen til en uforglemmelig del af Aarhus Festuge. Uanset om du er til jazz, shopping eller blot ønsker at nyde festugestemningen, er denne dag fyldt med oplevelser for både store og små.

 

For børnefamilierne byder dagen på masser af sjov og leg. Ud over at gå på opdagelse blandt de mange boder kan børnene deltage i kreative aktiviteter, som er specielt designet til dem under Aarhus Festuge. En af dagens højdepunkter er Lav-selv-Frisbee Børneworkshop, hvor børnene kan designe deres helt egen unikke frisbee. Det er en perfekt mulighed for de små til at udfolde deres kreativitet og tage et stykke af festugen med hjem som minde.

 

Denne dag kombinerer det bedste af begge verdener – lokal kultur og kreativitet – og sikrer, at både voksne og børn får en mindeværdig oplevelse i Markedshallen under Aarhus Festuge.

Mandag 2. september: Strikkeklub

Mandag den 2. september inviterer Markedshallen dig til en afslappende og hyggelig start på ugen med deres populære strikkeklub. Denne samling af strikkeentusiaster er et fast indslag i Markedshallen hver mandag, og Aarhus Festuge er ingen undtagelse. Det er den perfekte mulighed for at lade skuldrene falde ned, mens du dykker ned i dit strikketøj og lader kreativiteten flyde frit. Uanset om du er en erfaren strikker eller nybegynder, er strikkeklubben et åbent og imødekommende fællesskab, hvor alle kan finde inspiration og dele deres passion for håndværket.

 

Strikkeklubben samles omkring det runde bord ved siden af ølbaren, hvor der er god plads til både hyggesnak og koncentrerede masker. Her kan du dele tips, tricks og erfaringer med andre kreative sjæle, mens du samtidig nyder den ro, der præger den afslappede atmosfære i Markedshallen.

 

Selvom strikkeklubben er et fast ugentligt event, tilføjer Aarhus Festuge en ekstra portion hygge og kreativ energi til rummet. Det gør denne mandag til en særlig oplevelse, hvor festugens ånd af fællesskab og kreativitet smelter sammen med klubbens faste, hyggelige rutine. Uanset dit niveau er du velkommen til at deltage og blive en del af et inspirerende fællesskab.

Tirsdag 3. september: Tirsdagsquizz og thaimad

Tirsdag den 3. september byder på en aften fyldt med hjernevridende underholdning og lækker thaimad i Markedshallen under Aarhus Festuge. Den populære Tirsdagsquizz vender tilbage med et særligt twist i festugens ånd, hvor du kan deltage i en spændende og underholdende quiz, mens du nyder ad libitum thaimad fra det populære Bird Bird.

 

Aftenens deltagere kan se frem til fantastiske præmier, som matcher Aarhus Festugens rosétema. Blandt præmierne er der en middag hos Bird Bird og sprøde roséflasker, der både motiverer og forkæler vinderne. Dette gør aftenen til en perfekt blanding af udfordringer for hjernen og lækre smagsoplevelser for ganen.

 

For kun 135 kr. får du adgang til denne festlige aften, hvor smagfuld mad og sjove udfordringer går hånd i hånd. Tirsdagsquizz er et fast ugentligt event i Markedshallen, hvor temaet skifter fra uge til uge, så der er altid noget nyt og spændende at kaste sig ud i. Under Aarhus Festuge er stemningen ekstra høj, så det er den perfekte mulighed for at samles med venner til en underholdende aften fyldt med smil, latter og god mad.

Onsdag 4. september: Rosébanko

Onsdag den 4. september byder Markedshallen på en sjov og anderledes bankoaften med et lyserødt twist: Rosébanko! Denne særlige aften under Aarhus Festuge sætter rosé i centrum, hvor du kan nyde et glas af den populære vin, mens du prøver lykken med bankopladerne. Aftenens præmier spænder fra sprøde roséflasker til andre spændende overraskelser, hvilket gør det til en aften fyldt med både hygge og spænding.

 

Rosébanko er ideelt for dem, der elsker kombinationen af sjov, fællesskab og en afslappet atmosfære. Gamle Ole, To Tykke Damer og Nimmer Nutten vil være blandt de klassiske indslag, som gør aftenen ekstra underholdende med masser af grin og gode minder.

 

Husk, at der er 25% rabat på alt rosé i baren under festugen, så du kan forkæle dig selv med et glas til en ekstra god pris. Og som en bonus giver hver drikkevare, du køber i baren, dig en bankoplade. Kom og vær med til en festlig aften, hvor roséen flyder, og bankobrikkerne klapper i takt med den gode stemning.

Torsdag 5. september: Keramik og rosé

Torsdag den 5. september inviterer Markedshallen til en kreativ og hyggelig eftermiddag med arrangementet Keramik og Rosé. Her får du mulighed for at udfolde din kreative side i selskab med Uni Krea, som guider dig gennem en spændende keramikworkshop. Du vil lære forskellige håndformningsteknikker og skabe dit eget unikke kunstværk helt fra bunden.

 

Denne workshop er den perfekte kombination af kreativt håndværk og afslapning med et glas rosé i hånden. Den afslappede atmosfære gør det til en ideel eftermiddagsaktivitet for både kreative sjæle og dem, der blot ønsker at prøve noget nyt og anderledes under Aarhus Festuge.

 

Når dine kunstværker er formet og klar, vil de blive brændt, og efter 4-5 uger kan du hente dine færdige kreationer – en smuk og personlig souvenir, der vil minde dig om en dag fyldt med kreativitet, hygge og selvfølgelig rosé.

Fredag 6. september: Sensommerfest

Fredag den 6. september er der lagt op til en uforglemmelig aften i Markedshallen med Sensommerfesten som et af Aarhus Festuges musikalske højdepunkter. Aftenen starter med et fantastisk tilbud – de første 150 gæster modtager en gratis flaske Blanc 1664 som en lækker velkomst til en festlig aften fyldt med god stemning.

 

Livemusik er i centrum, når Trubaduren og hans rockband indtager scenen. Deres festlige toner og energiske optræden sørger for, at hele hallen fyldes med glæde og dansetrin. Det bliver en aften, hvor musikken (Aarhus Festuge musik) og den gode atmosfære skaber den perfekte afslutning på ugen.

 

Mellem musikken kan du tage en pause med et afslappet spil backgammon, som du kan låne i baren. Og selvfølgelig er der 25% rabat på alt rosé, så du kan nyde et køligt glas, mens du lader dig rive med af de festlige spillemænd og deres livlige rytmer. Kom og vær med til en stemningsfuld aften, hvor sommeren bliver fejret med manér i Markedshallen!

Søndag 8. september: Sæbeboble maling for børn

Søndag den 8. september bliver en dag fyldt med kreativitet og farver i Markedshallen, når de yngste inviteres til at deltage i en sjov og anderledes aktivitet under Aarhus Festuge – Sæbeboble maling workshop for børn. Her får børnene mulighed for at udfolde deres kreative sider på en legende måde ved at male med sæbebobler. Den unikke teknik skaber smukke og farverige mønstre, hvilket giver børnene chancen for at lave deres helt egne kunstværker, som de kan tage med hjem.

 

Denne workshop er den perfekte aktivitet for børn, der elsker at eksperimentere med nye og kreative metoder. Det er ikke kun sjovt, men også lærerig, hvilket gør den til en festlig afslutning på Aarhus Festuge for hele familien. Så kom og vær med til en farverig dag, hvor børnene får mulighed for at skabe unikke kunstværker og tage et minde med hjem fra en oplevelsesrig uge i Markedshallen.

Husk at besøge vores madaktører i festugen

Husk også at besøge vores madaktører, når du besøger os i festugen. Uanset om hele familien skal have noget lækkert fra Gaia’s græske gadekøkken til Sommerens Ø-marked, eller om du skal nyde en afslappende frokost med strikkeklubben på Fish Project Bistro, så er der noget for enhver smag! Og glem ikke at forkæle jer selv med en forfriskende is fra Byens Ismejeri. Vores madaktører står klar til at gøre dit besøg ekstra lækkert!

Opsummering af Aarhus Festuge hos Markedshallen

Ugen i Markedshallen under Aarhus Festuge byder på en skøn blanding af rosé, musik og kreativitet. Der er noget for enhver smag – fra de hyggelige strikkeklubber og kreative keramikworkshops til sjove børneaktiviteter som sæbeboble maling og frisbee-design. For roséelskere er baren det naturlige samlingspunkt, hvor du hele ugen kan nyde 25% rabat på alt rosé, mens du deltager i festlige arrangementer som Rosébanko og Sensommerfesten med livemusik.

 

Markedshallen er stedet, hvor fællesskab, hygge og kreativ udfoldelse smelter sammen til en unik oplevelse under Aarhus Festuge. Uanset om du er på udkig efter sjove familieaktiviteter, afslappende hygge med venner eller en kreativ udfordring, har vi noget for dig. Kom og vær en del af festlighederne i Markedshallen – vi glæder os til at byde dig velkommen!