Velkommen til Nicolinehus

Mellem by og hav. Mellem mennesker. Mellem Aarhus C og Aarhus Ø.

Interesseret i en bolig og/- eller nyheder omkring Nicolinehus?

Nicolinehus er en ny destination i hjertet af Aarhus Ø. Med boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser midt mellem byens puls og havets bølgeslag.

Sammen om Aarhus

Sammen om Aarhus

Nicolinehus er lige så meget et livsværk som et bygningsværk. Ambitionen er at skabe et hus, der binder by og hav sammen. Et hus, der binder mennesker sammen gennem nye oplevelser. Et hus, der binder Aarhus Ø sammen med Aarhus C og resten af Aarhus.

Læs mere om: Projektet

Inspireret af midtbyens gamle karréer

Inspireret af midtbyens gamle karréer

Mødet mellem karréens stringente struktur og terrasselandskabets forskudte flader skaber et visionært stykke arkitektur – åben, levende og med masser af udsigt, hvor livet leves i gård­haver, taghaver og på altaner.

Læs mere om: Arkitekturen

Nicolinehus gør Aarhus større

Nicolinehus gør Aarhus større

Anlagt mellem det gamle og det nye Aarhus har Nicolinehus en så perfekt beliggenhed, at det forpligter: Nicolinehus er skabt til at trække by, hav og liv sammen igen. Skabt til at udvide og udvikle lokalmiljøet ved at skabe.

Læs mere om: Området

Se og mærk stemningen

Udvalgte projekter af Bricks

Bag Nicolinehus står det aarhusianske ejendoms- og projektudviklingsselskab Bricks A/S, der med mange års erfaring med byggeprojekter, lige nu opfører det ambitiøse Frederiks Plads, Aarhus samt Strandpromenaden, København.

Du kan læse mere om Bricks på bricks.dk

 

Frederiks Plads, Aarhus

Frederiks Plads er en helt ny bydel med både boliger, erhverv, butikker og caféer. En bydel, der binder Frederiksbjerg sammen med bymidten og den nye havnefront. Frederiks Plads er ikke kun 48.000 kvadratmeter bolig og erhverv med unik udsigt over bugt, havn og skov. Den er også en ny, stærk skyline af bygninger på op til 24 etager - bygninger formet af gennemtænkt arkitektur og materialer af høj kvalitet. Endelig er den ikke mindst en ramme, der skaber byliv. Frederiks Plads bliver større end Store Torv og vil helt naturligt skabe synergi og sammenhæng i hjertet af Aarhus.

Læs mere om projektet
 

Strandpromenaden, København

Liebhaverboliger ved strandkanten Fordelt over 7.000 m2 skaber vi STRANDPROMENADEN. Strandpromenadens exceptionelle liebhaverboliger har Københavns bedste beliggenhed: Placeret i København på grænsen til Hellerup og med Øresund lige uden for døren. Fra alle boliger er der udsigt over det stille vand i bugten ved Svanemøllestranden, og fra altaner og terrasser er der frit udsyn til Øresund i øst og ind over København i syd og vest. Her er samtidig kort afstand til historiske sejlklubber, international gastronomi og marinaerne ved Hellerup, Tuborg og Svanemølle Havn.

Læs mere om projektet

Følg os på sociale medier