Ambitionen er at skabe et hus, der binder by og hav sammen. Et hus, der binder mennesker sammen gennem nye oplevelser. Et hus, der binder Aarhus Ø sammen med Aarhus C og resten af Aarhus.
Bygherre bag projektet er Nicolinehus A/S, mens NCC Danmark A/S er totalentreprenør på projektet.
Projektet står færdig medio 2022 og ultimo 2022.
Hvis man ønsker at købe en lejlighed i Nicolinehus, skal man kontakte i Danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning, som står for salg af lejlighederne.
Fra kr. 1.850.000 – 24.000.000
1-værelse fra kr. 1.850.000
2-værelses fra kr. 3.450.000
3-værelses fra kr. 4.350.000
4-værelses fra kr. 5.200.000
Byhuse i 2 plan fra kr. 6.850.000
Tagterrasselejligheder fra kr. 8.750.000
P-plads fra kr. 350.000
Man kan godt købe en lejlighed betinget af salg af nuværende bolig. Kontakt Danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning for mere information.
Man skal stille en udbetaling på dkk 25.000 samt erlægge en bankgaranti for restbeløbet.
Lejlighederne er solgt til et bredt udsnit og nærmest alle aldersgrupper er repræsenteret.
Lige fra førstegangskøberen, til børnefamilier og til modne par.
Som køber af en lejlighed i Nicolinehus har man som udgangspunkt mulighed for at vælge mellem de forskellige tilvalg, der er blevet beskrevet i tilvalgskataloget.
Der er gulvvarme i alle ejerlejlighederne.
Altanernes størrelser varierer.
De fleste lejligheder vi have private altaner, taghaver eller tagterrasser.
Der er udarbejdet soldiagrammer for hver enkelt lejlighed. Kontakt danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning, som står for salg af lejlighederne.
Der kommer til at være parkeringskælder i to niveauer. Den nederste parkeringsetage er primært forbeholdt eje og langtidsleje til ejerlejlighederne. På den øverste parkeringsetage vil der være mulighed for kort tids leje.
Der er både mulighed for at købe og for at leje en parkeringsplads.
Der vil blive offentlig parkering på kælderniveau 1 med betalingsparkering.
Der vil være cykelparkeringspladser i parkeringskælderen.
Af fællesfaciliteter, som alle kan benyttes af beboerne i Nicolinehus’ Bygning 1, kan nævnes:
- Pool og sauna (med tilhørende omklædningsfaciliteter)
- Mulighed for leje af de to gæstelejligheder
- Gårdhave med opholdsarealer og legefaciliteter i gårdrummet i Bygning 1.
- Serviceplads med vand og luft til rengøring/service af cykler, subboards, mm. i parkeringskælderens nederste etage.
Man finder poolen i Bygning 1’s sydvestlige hjørne. Poolen er placeret på 3. sal, og har udsigt over lystbådehavnen. Poolen bliver 1,5 m dyb, 6,5 m lang og 2,7 m bred og vil være opvarmet til 28 grader året rundt. Det er kun beboere i ejerlejlighederne, som har adgang til poolen. Poolen vil være tilgængelig fra 7.00 – 20.00.
Der bliver omklædningsfaciliteter på etagen under poolen.
På samme etage som omklædningsfaciliteterne, kommer der en sauna.
Der kommer til at være en lukket gårdhave i gårdrummet på Bygning 1. Denne gårdhave er beliggende i 1. sals niveau (ovenpå Føtex, som er beliggende i stueetagen). Gårdhaven begrønnes med forskellige træer og buske, og der etableres mindre zoner med legefaciliteter samt petanquebane.
Der er to gæstelejligheder, som er placeret på 1. sal.
På Nicoline Kochs Plads nord for Nicolinehus, etableres der lege- og træningsredskaber til fri afbenyttelse for alle, som færdes på Aarhus Ø. I den øverste kælderetage under Nicoline Kochs Plads kommer der et fitness-center, som vil kræve indmeldelse for at man kan benytte træningsfaciliteterne.
Nej, fitness-centret vil være åbent for indmeldelse for alle interesserede.
I Bassin 7, øst for Nicolinehus, holder Vinterbadeklub Aarhus Ø til. Her har man mulighed for at indmelde sig og benytte vinterbadeklubbens faciliteter.
Teamet bag Nicolinehus arrangerer løbende arrangementer, hvor alle lejlighedsejere har mulighed for at møde hinanden. Der er desuden oprettet en Facebook-gruppe for Nicolinehus’ kommende beboere, hvor der deles nyttig information og hvor lejlighedsejerne har mulighed for at komme i kontakt.
Når man bor tæt som man gør i lejligheder og etageejendomme, er det vigtigt at man tager hensyn til sine naboer, og ikke har en adfærd som giver anledning til gener for øvrige beboer i ejendommen.
De specifikke retningslinjer for hvornår bl.a. støj skal ophøre, fastlægges af ejerforeningen.
I Bygning 1 opføres der i stueetagen dagligvarebutikken Føtex flagshipstore. Der kommer også til at være et apotek, en cykelforhandler, ejendomsmægler og andre specialforretninger, samt restauranter og caféer. Alle beliggende i bygningens stueetage.
I Bygning 2 er Markedshallen beliggende. Der opføres desuden en skybar i de øverste to etager i Bygning 2.
I Markedshallen kommer der forskellige specialbutikker, delikatesseforretninger, restauranter og cafeer. De specifikke lejere er endnu ikke fastlagt, men vil komme til at repræsentere et bredt udvalg.
Markedshallen er beliggende i stueetagen i Bygning 2.
Der kommer cirka 60 lejeboliger i Bygning 2.
Aarhus Midtby og Domkirken ligger i gåafstand fra Nicolinehus. (Domkirken ligger helt nøjagtigt 1,4 km fra Nicolinehus.)
Postnummeret er 8000 (Aarhus C).
Jf. Aarhus Kommunes udviklingsplan, kommer der til at være boliger i maks. 5-8 etager. Se kommunens udviklingsplan på nedenstående link, hvor du bl.a. kan se nuværende visualiseringer og læse yderligere. Se bl.a. side 23, 37, 48, 50 og 51.
https://aarhusoe.dk/media/44234/2020_juni_up_indre-aarhus-oe_mini.pdf
Et af de nyeste tiltag har været at flytte Molslinjen til Sydhavnen. Der er desuden etableret fartreducerende bump på Bernhardt Jensens Boulevard.
I det nyopførte byggeri på Aarhus Ø, Generationernes Hus, er der daginstitutioner.

SOCIALE MEDIER

Følg os på sociale medier